Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Met de camper op pad

Met de camper op pad

Nederland is een kampeerland, zoals iedereen weet. Maar de meesten denken toch bij kamperen dat je twee weken lang op hetzelfde stukje grond staat met je tent of caravan. Klapstoeltjes erbij, trampoline vlakbij voor de kids en genieten maar! Dat hoeft helemaal niet zo te zijn! En één manier om die methode te vermijden is om met de camper op vakantie te gaan. En óók in Nederland kun je dat hartstikke leuk doen!

 

Waarom een camper?

Met een camper heb je vrijheid, je kunt gaan en staan waar je wilt en je neemt gewoon overal je huisje mee naartoe. Als de ene plek niet zo bevalt, ga je naar een andere en als die wel bevalt, blijf je daar net zo lang staan als dat je wilt! Ontdek een heleboel nieuwe plekken in een korte tijdsperiode. En buiten dat allemaal, het geeft ook nog eens een avontuurlijk gevoel!

 

Hoe kom ik aan een camper?

Natuurlijk kun je een hele nieuwe kopen, maar als je nog nooit eerder met de camper weg bent geweest, is dat wel riskant. Bovendien kost het een hoop geld.

De tweede optie is een tweedehands camper kopen. En als er dan een scheurtje in de bekleding zit of de deur kraakt een beetje, da’s niet zo erg. Als je verknocht raakt aan het ‘camperen’ kun je dat altijd nog laten maken.

De derde optie is een camper huren. Op goboony kun je campers direct vanaf de eigenaar huren, of huur een buscamper. (Nog wat tips vind je in deze blog.)

 

Waar moet ik naartoe?

Jah… waar je heen wilt, het maakt echt niet uit met een camper! Het enige waar je eventueel rekening mee moet houden is dat er in Nederland al een aantal milieuzones zijn, als je een oudere camper op diesel hebt, kijk dan even na of je daar mag rijden. 

Voor de rest zijn er zovele camperplekken en ook een heleboel campings waar je met de camper mag komen. Voor een overzicht met die campings, klik hier.

 

Hoelang zal ik gaan?

De keus is aan jou; als je een camper huurt wordt het natuurlijk hoe langer hoe duurder, maar dat snap je zelf ook wel. Bedenk dus wat het voordeligste voor jou is. Geniet van je vrijheid, of dat nu voor een paar dagen of een hele maand is! Veel plezier!

 

Groetjes Febe





 

 

Dank voor de foto’s:

Foto door Skitterphoto


Foto door Vlada Karpovich

Aantal keer gelezen: 518x

IJLST Weerbericht

Alle campings in Nederland



Alle campings in Nederland per categorie