Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Een camper of caravan huren

Een camper of caravan huren

Lijkt het je leuk om een keer te kamperen? Of wil je overstappen naar een caravan of camper? Waarom zou je er niet een keertje één huren? Je kunt ideeën opdoen en kijken of je het wat vindt. Maar… dan moet je natuurlijk wel op een paar dingen huren, en of course lees je die vandaag hier!

 

Eigen risico en borg??

Jep, bijna overal heb je je eigen risico voor mocht er iets misgaan. Dit verschilt natuurlijk per huurbedrijf. Een borg is meestal een hoop geld, maar vaak kun je dit gewoon met je creditcard betalen en hoef je het dus niet zo op zak te hebben.

 

De hond mag wel/niet mee

Heel veel bedrijven willen liever niet dat je je huisdier meeneemt in hun mooi verzorgde huurcampers. Soms kan het wel, maar dan moet je meestal extra kosten betalen. En ga je de grens over? Dan heb je vaak daar ook nog allemaal regels voor. Besluit je toch om je hond mee te nemen? Lees dan eens onze blog daarover.

 

Hoe kleiner, hoe goedkoper

Jaa… dat klopt wel… maar als je niet gewend bent om te kamperen, raden we je aan om een iets te grote camper of caravan te huren. Hierdoor heb je meer ruimte en zit je elkaar niet steeds op de lip. Sowieso als het de eerste keer is, zou ik je aanraden om deze blog eens te lezen.

 

Vergelijken doet verstand blijken

Er zijn zoveel soorten aanbieders met verschillende prijzen, verschillende huurvoorwaarden, verschillende extra’s. verschillende mogelijkheden, oh! je zou er haast gek van worden! Maar toch is het de moeite waard om een bedrijf uit te kiezen die helemaal aan jouw eisen voldoet. Succes dus!

 

Bepaal je budget en houd je eraan.

Jazeker, er wordt nu ook een beetje zelfbeheersing gevraagd. Blijf binnen je budget, dat is aardig voor jezelf en voor je portemonnee!!

 

Al met al komt er toch nog wel wat bij kijken, zorg dus dat je goed voorbereid op vakantie gaat. Nog een camping nodig voor je vakantie? Kijk dan even verder op onze website!

 

Groetjes Louëlle

 

 

 

 

 

Dank voor de foto's:

Foto door Kampus Production

Foto door Pixabay

Aantal keer gelezen: 316x

IJLST Weerbericht

Alle campings in Nederland



Alle campings in Nederland per categorie