Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Camping Midden Drenthe
Camping Midden Drenthe
Elperweg 5
9433 TJ
Zwiggelte
kgc
KGC erkend
Camping Midden Drenthe

Camping Midden Drenthe

Camping MIDDEN DRENTHE ligt heerlijk beschut in een bosrijke, landelijke omgeving. Door de parkachtige opzet kunt u vanuit uw tent, caravan of camper al volop genieten van flora en fauna. Ons kampeerterrein beschikt over zeer ruime plaatsen van ongeveer 135 M2. U kunt kiezen uit een basisplaats of een comfortplaats. Onze comfortplaatsen hebben water, vuilwaterafvoer en C.a.i. voor uw televisieaansluiting. Tevens stacaravanverhuur en trekkershutten PLUS verhuur. Onze camping is voorzien van de nodige faciliteiten om het u (en uw kinderen) tijdens uw vakantie of familieweekend zoveel mogelijk naar de zin te maken. WiFi is beschikbaar zodat u tijdens uw verblijf uw mail en andere lopende zaken kunt bijhouden.

Camping MIDDEN DRENTHE is een gezellige gezinscamping, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Voor de gezinnen met kleine kinderen is er op de camping een speelweide ingericht met diverse speeltoestellen. U kunt uw kinderen vanaf uw plaats goed in de gaten houden.

Ook is er een kinderboerderij met geitjes, konijnen, onze hangbuikzwijntjes Sjaakie en Babe en de kippen met natuurlijk onze haan Jos. Door het totaal ontbreken van disco en kermisachtige attracties is het ook zeer geschikt als seniorencamping waar de wat oudere kampeerder van een rustige (seizoen)plaats kan genieten

 

Website Camping Midden Drenthe >

 

Type camping

 

Ligging

 

Type accomodaties

 

Huisdieren

 

Faciliteiten

Wifi
Wifi


Alle campings in Nederland per categorie