Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Camping De Zandhegge
Camping De Zandhegge
Langeweg 14
8166 GT
Emst
https://www.facebook.com/DeZandhegge/
anwb
ANWB erkend
acsi
ACSI camping
Camping De Zandhegge

Camping De Zandhegge

Camping de Zandhegge is een gezellige familiecamping met een gemoedelijke sfeer, gelegen aan de rand van het mooie natuurgebied: de Kroondomeinen op de Veluwe. Vanaf de camping kunt u schitterend fietsen en wandelen door de Veluwse bossen, heide en door de IJsselvallei. De camping ligt centraal tussen de gezellige dorpen Epe en Vaassen.

Camping de Zandhegge is ongeveer 6 ha. groot, overzichtelijk ingedeeld en geheel omheind, dus veilig voor de kinderen. De camping biedt u mooie rustig gelegen kampeerplaatsen. De plaatsen zijn gelegen in laantjes. De kampeerplaatsen zijn van elkaar gescheiden door kleine bosschages en bieden daardoor voldoende privacy. Iedere kampeerplaats heeft water, elektriciteit (16 A), riolering en Kabel-TV. De camping beschikt ook over een Wi-fi netwerk. De auto kan geparkeerd worden op de kampeerplaats. De camping is gelegen aan het fietsroutenetwerk

Voor de kinderen is er een zwembad/peuterbad, een grote speeltuin en een binnenspeeltuin,  recreatieteam met uitgebreid recratieprogramma (tijdens schoolvakanties) en een dierenweide. Verwarmd sanitairgebouw met vrolijk en kleurig kindersanitair, babybadjes en een wasserette. 

Camping de Zandhegge is zeer kindvriendelijk en biedt goede mogelijkheden voor rust, ontspanning, gezelligheid en animatie en is daarom de perfecte locatie voor jonge gezinnen en senioren om binnen Nederland vakantie te vieren. Kijk voor aantrekkelijke arrangementen en goedkope 4 en 5 wekenaanbiedingen op onze website! Wij begroeten u graag op onze camping!

 

Website Camping De Zandhegge >

 

Type camping

gezinscamping
Gezinscamping
kindvriendelijk
Kindvriendelijke camping
 

Ligging

Natuurlijk gelegen
Natuurlijk gelegen
 

Type accomodaties

staanplaatsen
Staanplaatsen
camperplekken
Camperplekken
caravanverhuur
Caravanverhuur
chaletverhuur
Chaletverhuur
trekkershut
Trekkershut
tentverhuur
Tentverhuur
 

Huisdieren

 

Faciliteiten

Wifi
Wifi
buiten zwembad
Buiten zwembad
speeltuin
Speeltuin
animatie
Animatie (in hoogseizoen)
wasserette
Wasserette

Andere campings in Emst

Camping De Wildhoeve
Camping De Wildhoeve
Vijfsterren camping de Wildhoeve combineert luxe kamperen met de schoonheid en rust van de Veluwse natuur. Vanaf de camping loopt


Alle campings in Nederland per categorie