Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Camping OrisantCamping Orisant
westzeedijk 2
4486 PM
COLIJNSPLAAT
Camping Orisant

Camping Orisant

Wilt u er even tussenuit? Kom gezellig langs bij ons op de camping! Reserveer een chaletje, huisje of een plekje voor de caravan, camper of tent. De camping ligt vlakbij de Zeelandbrug en op loop afstand van het gezellige dorpje Colijnsplaat.

Camping Orisant beschikt over een aantal verschillende verhuurobjecten waar u helemaal tot rust kunt komen. Verder hebben we ruime plaatsen waar u met uw caravan of camper terecht kunt. Ook is er een klein strandje waar heerlijk gezwommen kan worden met een prachtig uitzicht op de Oosterschelde. 'S avonds kunt u gezellig een drankje komen drinken in onze huiskamer, hier worden verschillende activiteiten en feestjes georganiseerd, wanneer? Kijkt u even op de site.

In het hoogseizoen is het helemaal dolle pret. Bijna elke dag is er animatie voor de kinderen en zijn er verschillende buitenactiviteiten voor de volwassenen. Ook beschikt de camping over meerdere toiletgebouwen, sauna, sportbaan, privé strandje, speeltuin, sportveld, Ziezand (strandbar, alleen geopend in het hoogseizoen) en de Huiskamer. Genoeg te doen voor iedereen dus!

Bezoek www.orisant.nl

 

Type camping

gezinscamping
Gezinscamping
 

Ligging

Natuurlijk gelegen
Natuurlijk gelegen
Aan zee
Gelegen aan zee
 

Type accomodaties

staanplaatsen
Staanplaatsen
camperplekken
Camperplekken
chaletverhuur
Chaletverhuur
vakantiewoning
Vakantiewoningen
 

Huisdieren

 

Faciliteiten

Wifi
Wifi
wasserette
Wasserette

Alle campings in Nederland