Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Camping de Wedze
Camping de Wedze
de Wedze 22
9286 EV
Twijzel
https://www.facebook.com/campingdewedze/
anwb
ANWB erkend
svr
Aangesloten bij SVR
Camping de Wedze

Camping de Wedze

Camping De Wedze is gevestigd midden in een karakteristiek coulissenlandschap met uitzicht op een kerktoren uit de 13e eeuw. Het dorp Twijzel ligt in Friesland op de lijn Leeuwarden-Groningen en vanaf de A7 (Drachten) binnen 15 minuten bereikbaar. Onze mini- camping is geopend sinds juli 2015 en biedt ruimte voor 25 kampeerplekken.

De camping is parkachtig aangelegd in een landelijk gebied. Onze gasten zijn met name fietsliefhebbers, wandelaars en rustzoekers. We bieden geen animatie en er zijn, met uitzondering van een zandbak, geen speeltoestellen. U mag een langer

e periode van deze prachtige omgeving komen genieten, maar wij hebben geen seizoensplekken. Op onze camping mag u zelf uw plek uitzoeken en gaan staan zoals u dat wilt, mits er rekening gehouden wordt met uw mede-kampeerder. De nachten zijn hier nog echt donker, waardoor er vaak een prachtige sterrenhemel waarneembaar is.

Wanneer u bij iets kouder of regenachtig weer toch even knus en gezamenlijk wilt zitten, dan is dat mogelijk in onze tunnelkas. Deze kas wordt ook gebruikt voor indoor-kamperen. Daar wordt regelmatig gebruik van gemaakt door gasten die op fietsvakantie zijn, zij zetten dan hun tentje binnen neer.

 

Website Camping de Wedze >

 

Type camping

minicamping
Minicamping
 

Ligging

Natuurlijk gelegen
Natuurlijk gelegen
 

Type accomodaties

caravanverhuur
Caravanverhuur
tentverhuur
Tentverhuur
 

Huisdieren

 

FaciliteitenAlle campings in Nederland per categorie