Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Hoeve Springendal
Hoeve Springendal
Brunninkhuisweg 3
7662 PH
Ootmarsum
anwb
ANWB erkend
recron
Recron erkend
Hoeve Springendal

Hoeve Springendal

Welkom op Hoeve Springendal
Natuur om op terug te komen!!!

Rust. Dat is een van de fijnste kenmerken van Hoeve Springendal. Midden in het Natuurgebied aan de Duitse grens ligt deze prachtige Hoeve. Nergens ervaar je de seizoenen zo fraai als juist hier. Er zijn appartementen, bungalows en er is een bijzonder luxe camping. Gastvrijheid en Gezelligheid worden hier met hoofdletters geschreven.

Hoeve Springendal is een oud boerenerf. Al ruim 400 jaar woont en werkt de boerenfamilie Brunninkhuis in dit prachtige bronnengebied. De laatste 30 jaar ontvangen zij gasten. In de appartementen, op de camping of in de bungalows: de luxe, rust en hygiëne zijn opvallend.

In 2005 bloeide voor het eerst weer een orchidee in het Springendal. Het eeuwenoude beekdal is prachtig hersteld in zijn oude staat, met slootjes, houtwallen, vennetjes en glooiingen. Hoeve Springendal ligt er midden in. Ideaal voor wandel-fiets en ruitervakanties. We hebben diverse mogelijkheden om uw verblijf naar eigen wens in te vullen. De camping met 58 luxe comfortplaatsen, 10 nieuwe appartementen in de boerderij en 3 bungalows op een unieke ligging aan het beekdal of midden in de natuur.

 

Website Hoeve Springendal >

 

Type camping

50+ camping
50+ camping
gezinscamping
Gezinscamping
kindvriendelijk
Kindvriendelijke camping
 

Ligging

 

Type accomodaties

staanplaatsen
Staanplaatsen
camperplekken
Camperplekken
chaletverhuur
Chaletverhuur
vakantiewoning
Vakantiewoningen
 

Huisdieren

eigen paard
Eigen paard mee
honden toegestaan
Honden toegestaan
 

Faciliteiten

Wifi
Wifi
speeltuin
Speeltuin
fietsverhuur
Fietsverhuur
kinderboerderij
Kinderboerderij

Andere campings in Ootmarsum

De Kuiperberg Camping
De Kuiperberg Camping
Camping Kuiperberg ligt op het hoogste punt van Twente. Midden in het heuvellandschap geniet u volop van prachtige doorkijkjes en
Camping De Haer
Camping De Haer
Deze camping heeft een paar comfort standplaatsen. Het sanitair is prima. Het zwembad is voor iedereen geschikt, het is niet


Alle campings in Nederland per categorie