Vragen of boekingen? info@campingtipper.nl
Minicamping de BroodkistMinicamping de Broodkist
Middelburgsestraat 122
4371RR
KOUDEKERKE
Minicamping de Broodkist

Minicamping de Broodkist

Gezellige gezinscamping centraal gelegen op Walcheren. Gratis ponyrijden, tennisbaan, jeu de boulesbaan, veel ruimte, heel veel speeltoestellen en skelters. De camping ligt centraal tussen Middelburg, Vlissingen en het strand. Dit jaar hebben wij ook privé sanitair te huur bij uw campingplaats. U beschikt dan zelf over een toilet een douche en een wastafel.

We hebben heel veel speelruimte op de camping. Ook zijn er veel speeltoestellen. Verder zijn er ook skelters er staat een trampoline met een veiligheidsnet en hebben we een tafeltennistafel, een poultafel, een biljarttafel en een tafelvoetbalspel. Op de camping is ook nog een voetbalveldje een basketbalpaal een volleybalveldje en een jeu de boulesbaan. In het hoogseizoen komt er 1 x per week een luchtkussen op de camping.

Bij slecht weer kunnen de kinderen in de recreatieruimte spelen. Voor de kinderen is er gratis ponyrijden en pony’s borstelen. Ook zijn er aaibare dieren op de camping aanwezig. Ook draadloos internet is aanwezig. Bij de caravan of tent heeft u veel ruimte. We hebben een schoon en ruim toiletgebouw. Er zijn een koelkast, wasmachine en een droger aanwezig. De camping is een ideale startplaats voor fietstochten.

Bezoek www.minicampingdebroodkist.nl

 

Type camping

minicamping
Minicamping
boerderijcamping
Boerderijcamping
 

Ligging

Natuurlijk gelegen
Natuurlijk gelegen
 

Type accomodaties

staanplaatsen
Staanplaatsen
chaletverhuur
Chaletverhuur
vakantiewoning
Vakantiewoningen
 

Huisdieren

honden toegestaan
Honden toegestaan
 

Faciliteiten

Wifi
Wifi
speeltuin
Speeltuin
tennisbaan
Tennisbaan
recreatieruimte
Recreatieruimte
wasserette
Wasserette
kinderboerderij
Kinderboerderij
prive_sanitair
Prive sanitair
tafeltennis
Tafeltennis


Alle campings in Nederland per categorie